Gelinlik Resimleri - Justin Alexander

Bugünün seçimleri Justin Alexander Koleksiyonundan geliyor. Feminen kesimler, naif Fransız dantelleri, kristallerle ışıldayan kumaşlar... Dantelin yeniden keşi! Keyfini çıkarın :)





İnce askılı dantel V yaka gelinlik kelebek kollu Fransız danteli bolero ile kusursuz romantizmi yaşatııyor. Denizkızı tarzı gelen eteğin yumuşak ve akıcılığı da yine Fransız danteli ile insanın içini okşayan bir görüntü oluşturuyor. Art Deco göğüs çizgisi Swarowski taşlarla zenginleştirilmiş ve ortada toplanan motifle gözleri üstüne çeken bir model oluşturmuş. Düğmelerle birleştirilmiş arka/sırttan akan Fransız danteli gözlere ziyafet çeken bir akışla kısa bir kuyruğa dönüşmüş. Kesinlikle favorilerimin en başında gelen bu model her bakışımda daha da hoşuma gidiyor.






Saten balo elbisesi tarzındaki gelinlik vücuda düzgün bir yapı ve göz alıcı bir şekil sağlıyor. Küçük kristallerle süslenmiş satenin etek kısmındaki detaylar tüm görüntüye şık, göz alıcı ve romantik unsurlar kazandırıyor. Eteğin dantel kenarları ısa bir kuyruğu başlatıp tamamlıyor.





İki parçadan oluşan kıyafet üst kısmındaki dantel bolero ile dikkat çekiyor. İnce askılar ve vücudu saran çizgisiyle göz alan denizkızı tarzı kesim krsitaller ve boncuklarla zenginleştirilmiş.





Straples A kesim elbisede saten ve organza kullanılmış. Etekte kullanılan organza bolca ve gelişigüzel kesimlerle göz dolduran bir kabarıklık sağlamış.





İpek ve kuştüyünden üst ve ipek straples elbise göz alıcı iki parça olarak tasarlanmış. Soğuk havalar, serin açık hava düğünleri için ideal olan model sade ama şık olmasıyla dikkat çekiyor.





A kesim straples gelinlik önlük tarzı dantelle zenginleştirilmiş, dantelin arka ve yanlarda toplanması ise hoş bir asimetri yaratmış. Arkada kullanılan düğmeler çıkarılabilir bir gülle sonlandırılmış. Etekte kullanılan organza ile klask bir kuyruk oluşturulmuş.





Resmi balo elbisesinde V yaka tafta ve asimetrik drapeler kullanılmış. zVücuda oturan tafta etek üst kısımla tafta çiçeklerle birleştirilmiş.





Tül eteğin üstünde tafta etek asimatrik olarak tasarlanmış ve şık bir görünüm oluştırmış. Vücuda oturan tafta üst boncuklarla zenginleştirilmiş.



Straples denizkızı kesimi dantel gelinlik cam boncuklar ve incilerle ksusrsuzlaştırılmış. Gelinlikteki işlemelerleri tamamlayan bolero zengin bir görüntü yaratmış.







Tafta A kesimi straples gelinlik göğüs kısmında gümüş kordonla bitirilmiş. Zengin kesim gerek ön gerekse arka kısımda mükemmel bir dolgunluk yaratmış. Kuyruğun gelişi sadeliğine rağmen gelinliğe zenginlik ve göz doldurucu bir hava vermiş.






İpek şifon tanrıça elbisesi bu A kesimi kıyafete yumuşaklık ve stil katmış. Sırttaki detay ve eteğin kuyruğa dönüşmesindeki sadelik göz alıcı bir sadelik ve şıklık oluşturuyor.






Kendinden çiçek desenli ipek kumaş denizkızı kesimi elbisenin ince askılarıyla kelimenin tam anlamıyla narin ve kadınsı bir bütünlük oluşturmuş. Etekteki hareketlilik arkada kuyruğa dönüşmüş ve masum ama feminen çizgiyi tamamlamış.







Tafta kumaş ve belirgin göğüs kesimiyle olgun bir çizgi yakalayan gelinlik işlemeli bir boleroyla tamamlanmış.


















Straples denizkızı kesimi dantel gelinlik göğsündeki işlemeler ve eteğinde kullanılan dantelle zengin bir görünüm kazanırken sırtındaki korsaj detayıyla tamamıyle yeni bir görünüm yaratıyorç Asla sıkıcı olmayan, her yönüyle süprizli yumuşak ve sofistike bir gelinlik.







İşte başka bir peri kızı imajyla dantelin yumuşaklığı ve kesimdeki kadınsılık akıllardan çıkmayacak bir gelinlik yaratıyor.