Yabancı Sayfalar & Yorumlarım

http://www.verawang.com/
DescriptionDescriptionDescription

Şehirli kızların peri masallarına geri dönüşü... Vera Wang'in çizgisine hayran kalmamak mümkün değil: sofistike ama naif, klasik ama bugüne ait gelinlikler. Harika modeller için tek adres bence. Tek sorun bu resimleri beğenip terzinize diktirmek isterseniz inşallah başarılı olursunuz, bence Ver Wang'in elinden çıkmış olmaları herşeyi farklılaştırıyor. Bu arada dünya sosyetesinden Hollywood ünlülerine, New York zenginlerine bir çok isim Wang'e özel gelinlik de diktiriyor. Sitede Vera Wang Luxe, Vera Wang Collection ve Vera Wang olmak üzere 3 değişik gelinlik koleksiyonu sunuluyor. Tabii bunlar sadece gelinlikler; Wang' in gelinlik dışı koleksiyonlarına da bu sitede bulabilirsiniz. En azından gözlere ziyafet için bakılması gereken bir site!


http://www.theknot.com


Yok yok! Ben birçok şey için burdan fikir almıştım. Fakat gelinlik resimlerini görebilme için öncelikle üye olmak gerekiyor. (Üyelik bedva) Eğer bu işi kafaya koydusanız kaydolmaya değer bence. O kadar çok tasarımcı ve o kadar çok model var ki başka yere bakmaya gerek kalmayabilir bile!


http://nymag.com/weddings
Bridal Gown

İşte ben de böyle bir site yapmak istiyorum! New York Dergisinin Düğün Rehberi! Carolina Herrera, Monique Lhuillier, Oscar de la Renta gibi tasarımcıların koleksiyonları gibi seçme gelinlikleri ve düğün hakkında aklınıza gelemeyecek kadar çok konu başlığı, içerik, tavsiye, hatırlatma ve kısaca herşey burada. İngilizce bilmeyenler bile bu sayfalardan nasıl bir düğün ve gelinlik istediklerine dair bir çok fikir alabilirler.



http://weddings.about.com/od/styleandattire/ig/2008-Wedding-Dress-Highlights/

About.com' un "Düğün" konulu sayfalarının girişi. Editör/yazar Nina Callaghan konuyla ilgili pek şey görmüş, araştırmış, seçtiklerinin resimlerini burada toplamış. Bence Mischka gelinlikleri için bir göz atmaya değer. Konuyla ilgili epey bilgi de var. Konuyla ilgili çok detay olsa da genel bir makale sitesinin alt sayfaları olduğu için görsel açıdan sizi şımartacak bir durumu yok.


http://www.andilinks.com/bridal.shtm

Bir moda sayfasının gelinlik altsayfası fakat bissürü gelinlik tasarımcısı, modaevi, vs... nin sitesine linkler var. Bence buraya bakıp zevkinize uygun bir site/gelinlik resimleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Türk sitelerinin linkleri de var ayrıca.



http://www.brides.com
Wedding Dresses: Sophia Tolli Y1830 -  Corset back.Wedding Dresses: Mon Cheri ST2616S -  Ball gown with curved strapless neckline, full tulle skirt and pleated bodice with crystal beaded front and beaded buttons.Wedding Dresses: Mon Cheri ST2617S -  Ball gown with tip-of-the-shoulder straps, crystal beading and hand rope embroidery at high-low waistline and full skirt with pick-up back and chapel train. Also available in satin, ST2617.Wedding Dresses: Jim Hjelm Bridal JH0558 -  Ivory silk strapless gown with princess waist and ball gown silhouette. Tucked detailing, front and back accented with taupe satin ribbon. Chapel train.
Bence Türkçe sayfalarda zaman kaybetmeyin, burda gelinlikten saç modellerine, mücevherden ayakkabıya gelinlere dair herşeyin çeşit çeşit modeller, resim, alternatif vslerini bulabilirsiniz.


http://www.bridesclub.com

İşte gelin adaylarına akıl vermek üzere yapılmış bir site. Herşey kolay ve bol resimli. İngilizce bilenler bakarsa akıllarına gelmeyen konularda fikir sahibi olabilirler.



http://www.tjformal.com


Bilmeyenler için söylemekte fayda var, TJMax bir seri sonu ucuzluk mağaza zinciri, bu sayfaysa aynı mantıkta abiye kıyafetler alınabilecek bir sayfa aslında. Bakın kafayı yiyin fiyatlara derim ;) Mesela aşağıdaki gelinlik 598 dolardan 199 dolara inmiş, ŞAKA GİBİ!


Allure Bridal Dress 8158 Ivory size 2Click on image to close this popup window



http://www.sydneyscloset.com/asp/category.asp?categoryid=50

sydneyscloset.com büyük beden abiye kıyafetler sunan bir site, yukardaki link de onların gelinlik kısımlarının girişinin. Sıska modellerin sergilediği gelinliklere bakıp da "İyi güzel de ben kiloluyum, ben de nasıl durur bu modeller!!?" diyorsanız işte burası tam size göre. Mankenlerde balık eti diyelim kibar olsun. Fakat gelinlikler hoş.